به گزارش گروه رسانه ای ایران -گرا؛ در این راستا و برای کندوکاو درباره آنچه اکنون در فرهنگ و ارشاد اسلامی رخ داده است، امروز چهارشنبه ۱۳ تیرماه در آستانه روز قلم گروه رسانه ای ایران -گرا مصاحبه ای اختصاصی با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان داشت.
امیر حسین طاهری مدیرکل جوانی است که ۲۳ مهر ماه سال ۱۴۰۲ به این سمت منصوب شد و برای احیای دوباره این مجموعه اقدام هایی کرده است که از زبان خودش می شنویم، ضمن آنکه این اقدام ها با توجه و نظارت بیشتر ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه من خادم فرهنگ گیلانی ها هستم، عنوان کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان را بعد از یک چالش بزرگ تحویل گرفتم و با نظر جمعی در ۹ ماه مسئولیت، ابتدا ثبات را با تدابیر لازم به اداره کل برگردانیم.
از منظر برنامه های عملیاتی و عقب مانده ابلاغی وزارت ارشاد استان، ابلاغیه های استاندار گیلان، اقداماتی بایسته در درون اداره کل و مسائل مالی با اجماع درون سازمان را الحمدالله به سامان رساندیم.
بحث هویت بخشی به اداره کل و جلوگیری از حاشیه ها و دوری از آنها، سعی شد تا به متن بپردازیم و اینکه چه میزان موفق بودیم، مردم باید فضاوت کنند.
درباره موضوع اعتباری و مالی، برای مثال جشنواره تئاتر استان گیلان که باید تا آذرماه سال قبل اجرای می شد، بودجه این برنامه یک سوم بود که با پیگیری ها بهترین بودجه تامین و این جشنواره به شایستگی برگزار شد.
مدیرکل ارشاد گیلان بیان کرد: از جمله کارهای بر زمین مانده، بحث قرارگاه شهید آوینی بود که با همکاری چهره ها و دستگاههای فرهنگی باید به اجرا در می آید که با یک ضرب الاجل در مجموع در قالب چهار طرح از گیلان و تهران نهایی و اجرایی خواهد شد.
به اظهار طاهری، موضوع امور جاری اداره کل، رقمی میلیاردی بدهی جاری داشت و چهار ماه هم فرصت بود که الحمدالله با کمک استاندار محترم و مدیریت برنامه بودجه استان و مدیران وزارت ارشاد بدهی های سنگین و معوقات سنوات بازنشستگان که آن هم رقم قابل توجهی بود به فضل الهی پرداخت و برای اولین بار از نظر ملزومات و تجهیزات اداری مشکلات برطرف شد.
مدیرکل تاکید کرد: با یاری خداوند، کوه یخی از مشکلات که نوک آن از آب بیرون بود با همکاری بسیار خوب معاونت های مختلف اداره و تلاش های مستمر و همت زیاد این مشکلات حل شد.
رسانه ها، بیان دستاوردها، جهاد تبیین و نقش اداره کل ارشاد گیلان
این مقام مسئول حوزه فرهنگ گیلان عنوان کرد: گیلان از مناطق مهم فرهنگی، رسانه ای با تکثر بالای جمعیت رسانه ها است، ولی از نظر کیفیت مانند دیگر استان ها آن کیفیت لازم را ندارد. از ابتدای مسئولیت در جلسات متعدد از نظرات و دیدگاههای صاحب نظران و دغدغه مندان بودم و خواستیم این عزیزان اقدام های لازم در حوزه های رسانه، قرآن و عترت، فرهنگی و سینمایی را با نظارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان انجام دهند.
به اظهار وی، بنای دولت شهید رئیسی این بوده و هست که کارهای فرهنگی به مردم سپرده شده و نظارت و حمایت از اداره های کل و وزارت ارشاد باشد و ما نیز در گیلان در همین راستا حرکت می کنیم.
وی یادآور شد: برای بهبود همراهی و همدلی با رسانه های استان اقدام هایی در حوزه برنامه های آموزشی با تمرکز زدایی از مرکز استان و در شهرستان های مختلف دوره های گوناگون تشکیل شد، یا در راستای طرح شهید آوینی در کانون های مساجد آموزش های رسانه ای را جاری کرده ایم و این کار ادامه دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان گفت: کار فرهنگی به شناخت لازم نیاز دارد و نظر به دوره محدود مسئولیت و گستردگی حوزه فرهنگی انشالله اقدام های خوبی شده است.
انتظارات هنرمندان گیلان – انتظارات دو وجهی است
طاهری افزود: حمایت از هنرمندان دو وجهی است – اول خود هنرمند و دوم اثری که پدید می آورد یا قصد تولید دارد. برای بخش اول صندوق توسعه هنر اقدام هایی خوبی را عملیاتی کرده و تداوم دارد و ما به عنوان تسهیل گر کارهای مهمی در بخش درمان ها، تسهیلات مالی کم بهره، حل مشکل مسکن برای افراد پیگیری کرده ایم و این روند ادامه دارد.
وی تصریح کرد: چنانچه هنرمند عزیزی مشکلی داشت، درهای اتاق کار بنده به عنوان خادم همه هنرمندان باز است و در طول هفته و همه روزه نظرات را شنیده و مشکلات را به جدیت دنبال خواهیم کرد.
مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان بیان کرد: برای بخش آثار و تولیدات برای تئاتر دربخش تولیدی و جشنواره حمایت های میلیاردی در همین مدت شده است و هم اکنون ۱۳ اثر تئاتری و سرود و نقاشی و بعد از هشت سال یک اجرای نقاشی یا ورک شاب در منطقه سقالکسار با حضور هنرمندان بزرگ انجام شد که قصد تمام آثار را داریم.
در حوزه قرآن و عترت، برنامه های خوب قرآنی داشته ایم و هر موسسه ای که در راستای اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی و هویت ملی و سبک زندگی ایرانی اسلامی کار و اثری را بخواهد تولید کند وظیفه ما حمایت صد درصدی است.
امیرحسین طاهری در پایان این مصاحبه اختصاصی اظهار کرد: یکی از بخش ها، موضوع جشنواره ها است که مثلا در حوزه نمایش، خوشنویسی و نقاشی جشنواره ای برگزار شود و آثاری تولید شود و پیش از برگزاری جشنوارها آموزش لازم را می دهیم و بر این اساس با آغاز کار از جشنوارها محلی و سپس استانی–یک جشنواره با عیار بالا برگزار می کنیم.
گروه رسانه ای ایران – گرا؛
گفتمان سازی، روشنگری، امید آفرینی