به گزارش گروه رسانه ای ایران – گرا؛ به نقل از روابط عمومی بازرسی کل استان گیلان، در راستای پیگیری موضوع «خسارت وارده به صنایع ناشی از قطعی برق در فصل تابستان و احتمال ایجاد محدودیت های تولیدی در فصل زمستان به علت کمبود گاز»، جلسه ای در این بازرسی کل برگزار گردید.
در این نشست دکتر آقایی با بیان این نکته که ما همواره از دو بخش دولتی و خصوصی حمایت می نماییم افزود: بخش خصوصی وظیفه خطیر اشتغال زایی و رفع محرومیت ها را در جامعه داشته و دستگاه های حاکمیتی نیز تکلیف دارد با توجه به ظرفیت ها، خواسته های بخش خصوصی را تامین و رفع نماید.
وی با اشاره به این که بخش صنایع در اقتصاد کشور از اهمیت بسیاری برخوردار است بر ضرورت بررسی ابعاد موضوع ناترازی انرژی و جلوگیری از ایجاد نارضایتی واحد های تولیدی تاکید نمود.
بازرس کل استان گیلان ضمن اشاره به کاهش تولید صنایع کشور به علت قطعی برق ۲ الی ۴ روز در هفته طی تابستان امسال به ماده (۲۵) قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار اشاره کرد و افزود: در این قانون بر جبران خسارات واحد های تولیدی تاکید شده است.
دکتر آقایی تاکید کرد در استان گیلان ۳ واحد تولید برق وجود دارد و میانگین تولید نیروگاه های استان در سال جاری نسبت به سال ۱۴۰۲ تغییری نداشته است ! چرا علی رغم امکان ذخیره سازی سوخت به میزان ۲۷۶ میلیون لیتر، هم اکنون ۵۰ درصد کمتر از ظرفیت مذکور (۱۱۲ میلیون لیتر) ذخیره سوخت داریم.
در این جلسه که مدیرکل دفتر فنی استانداری، مدیرکل صنعت، معدن، تجارت استان ،مدیران عامل شرکت های گاز، برق منطقه ای و توزیع نیروی برق، پخش فرآورده های نفتی، مدیریت شرکت تولید نیروی برق لوشان و همچنین رییس هیات مدیره، دبیر و مدیر اجرایی انجمن مدیران صنایع گیلان نیز حضور داشتند، دکتر آقایی به موضوع عدم اعلام مشکلات توسط مدیران دستگاه های اجرایی استان به مدیران ارشد پرداخت و آن را مشکل زا دانست و تاکید کرد: مشکلات موجود در قطعی برق، گاز و… سبب می گردد تا واحد های تولیدی دچار مشکلات اقتصادی شده و حتی نسبت به تعدیل نیرو اقدام نمایند.
بازرس کل استان گیلان با اشاره به اینکه موضوعات جبران خسارت واحد های تولیدی و صنایع و همچنین جلوگیری از ناترازی انرژی در فصل سرما برای استان حایز اهمیت است، اظهار کرد: شرایط امروز کشور محصول تحریم دشمنان و همچنین غفلت ورزی مدیریت گذشتگان می باشد. امروزه پذیرفتن مدیریت، یک نوع جهاد و امری خطیر محسوب می گردد.
در این جلسه مقرر شد با توجه به ظرفیت خالی نیروگا های تولید برق استان، ذخیره سازی سوخت مایع و گازوئیل در نیروگاه های استان حداکثر ظرف مدت یک ماه کامل شده و برنامه ریزی افزایش ظرفیت ذخیره سازی سوخت نیروگاه ها از طریق احداث مخازن جدید صورت پذیرد.
در ضمن در کوتاه ترین زمان ممکن گزارشی توسط شرکت گاز استان گیلان در خصوص اجرای خط ۴۲ اینچ سراسری گاز نیروگاه رضوانشهرکه ۱۰ کیلومتر از آن هنوز باقی مانده به بازرسی کل ارائه گردد.
در ابتدای جلسه هر یک از مدیران حاضر در جلسه مذکور به بیان دیدگاه ها و مشکلات موجود در دستگاه خود پرداخته و پیشنهاداتی برای بررسی ارائه نمودند/.